Veelgestelde vragen
Shop
Hoe voeg ik een nieuwe gebruiker toe aan Reloadify?

In dit artikel vind je hoe je je collega toevoegt aan Reloadify.

Carola avatar
Geschreven door Carola
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil jij graag samenwerken met je collega in Reloadify? Dat kan! Het is het makkelijkste dat jullie dan allebei een apart account hebben. Je kunt oneindig veel collega's toevoegen aan je account. Je betaalt hier nooit extra voor.

1. Voeg een nieuwe collega toe

Ga naar "Instellingen" > "Gebruikers" en klik op "Nieuwe gebruiker". Voeg hier het e-mailadres toe van je collega:

ā€‹

2. Je collega krijgt een e-mail

Vervolgens krijgt je collega een e-mail van Reloadify:

ā€‹

Klik op 'Reloadify'. Je komt nu in het welkomstscherm van Reloadify terecht:

ā€‹

Klik op 'Wachtwoord vergeten?' om een nieuw wachtwoord aan te maken. Nadat je je wachtwoord hebt aangemaakt kun je inloggen met je e-mailadres en je wachtwoord.

Succes! šŸ™Œ