CCV Shop - Installatie handleiding

Zo installeer je Reloadify in CCV Shop.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In een paar stappen heb jij Reloadify gedownload en geïnstalleerd voor CCV Shop.

Stap 1. Maak een account aan

Heb je nog geen account bij ons? Maak dan eenvoudig een account aan via onderstaande button.

Ben je al klant bij ons en wil je een nieuwe webshop toevoegen? Volg dan dit stappenplan.

Stap 2. Kies je platform

Je komt nu in het volgende scherm terecht:

Kies hier voor "CCV Shop".

Stap 3. Download de Reloadify extensie voor CCV Shop

De link leidt je naar de app store van CCV Shop.

Zoek in de zoekbalk naar 'Reloadify'.

Stap 4. Installeer Reloadify voor CCV Shop

Klik nu op 'installeren'. En vervolgens nog een keer op 'installeren'. Vervolgens zie je dit scherm voor je, met alle lees, schrijf en verwijder rechten wat Reloadify nodig heeft.

Klik op de groene knop 'volgende'.

De connectie tussen CCV Shop en Reloadify wordt nu gemaakt.

Stap 5. Vul de afzender informatie in

Je keert nu terug naar Reloadify. Dan gaat het scherm over in het volgende scherm:

Hier voeg je het volgende in:

• Naam van de afzender in (bijvoorbeeld: Carola van <Naam webshop>).

• De e-mailafzender: Met welk e-mailadres je uit wilt mailen vanuit Reloadify

• Anti-spamtekst: deze tekst komt onder in de footer van je nieuwsbrief te staan en geeft informatie weer waarom de ontvanger jouw e-mail krijgt.

Klik nu op de blauwe knop 'opslaan'. Je komt nu in je dashboard terecht van Reloadify! We zijn nu volop jouw CCV Shop aan het synchroniseren. Je kan nu aan de slag gaan met Reloadify. Succes! 🙌