Shopify - Installatie handleiding

Zo installeer je Reloadify in Shopify.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De installatie van Reloadify in Shopify is niet ingewikkeld. Je hoeft alleen de Reloadify App te downloaden in de backend van je Shopify webshop. Hoe je dit doet, lees je hieronder.

Stap 1. Maak een account aan

Heb je nog geen account bij ons? Maak dan eenvoudig een account aan via onderstaande button.

Ben je al klant bij ons en wil je een nieuwe webshop toevoegen? Volg dan dit stappenplan.

Stap 2. Kies je platform

Je komt nu in het volgende scherm terecht:
ā€‹

Kies hier voor "Shopify". Je krijgt nu dit scherm voor je:
ā€‹

Klik op de knop "start installatie".

Stap 3. Download de app uit de Shopify App Store

Je wordt nu doorgeleid naar de Shopify App store. Zoek naar Reloadify. Of ga direct naar de juiste pagina in de App Store via onderstaande knop.

Zodra je de app hebt gedownload, doorloop je alle stappen uit het installatieproces die je ziet in het scherm.

Zorg ervoor dat je Reloadify de juiste rechten geeft (lezen + schrijven). Doe je dit niet, dan werkt de koppeling niet goed.

šŸ’” Stap je over van een ander e-mailplatform? Vergeet dan niet je lijst met uitschrijvingen te importeren in Reloadify. Zo mail je niemand ongewenst. In dit artikel lees je meer over profielen importeren.

šŸ’” Meer weten over (de mogelijkheden van) Reloadify? Deze artikelen helpen je op weg!