Veelgestelde vragen
Shop
Hoe voeg ik een nieuwe shop toe aan Reloadify als bestaande klant?
Hoe voeg ik een nieuwe shop toe aan Reloadify als bestaande klant?

Als bestaande klant kun je meerdere shops toevoegen aan je account. In dit artikel lees je hoe je dat doet.

Carola avatar
Geschreven door Carola
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ben je al klant bij Reloadify en wil je nog een webshop toevoegen? Dat kan! Links onderin Reloadify staat jouw domeinnaam.

1. Klik op jouw domeinnaam.

2. Er verschijnt nu een nieuw scherm met daarin je domeinnaam.

3. Klik op de knop “nieuwe shop toevoegen”.

4. Vervolgens kies je het platform waar je nieuwe shop op draait.

Het installatieproces volgt. Je download eerst de app voor je nieuwe shop en daarna koppel je je shop. Net zoals je hebt gedaan met je eerdere shop.

Wil je graag dat je meerdere shops overzichtelijk in Reloadify hebt? Zorg er dan voor dat je éénzelfde e-mailadres toevoegt aan beide shops als gebruiker. Wanneer je als gebruiker bent toegevoegd aan beide shops, zul je beide shops terug zien in Reloadify.

Wist je dat je gemakkelijk triggers, nieuwsbrieven en flows dupliceert over verschillende shops heen?