Lightspeed - Installatie handleiding

Zo installeer je Reloadify in Lightspeed.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In een paar stappen heb jij Reloadify gedownload en geïnstalleerd voor Lightspeed.

Stap 1. Maak een account aan

Heb je nog geen account bij ons? Maak dan eenvoudig een account aan via onderstaande button.

Ben je al klant bij ons en wil je een nieuwe webshop toevoegen? Volg dan dit stappenplan.

Stap 2. Kies je platform

Je komt nu in het volgende scherm terecht:

Kies hier voor "Lightspeed". Je krijgt nu dit scherm voor je:

Klik op de knop "start installatie".

Stap 3. Download de Reloadify extensie voor Lightspeed

Je wordt nu doorgelinkt naar de Lightspeed App store. Zoek naar "reloadify".

Zoek in de zoekbalk naar 'Reloadify'.

Stap 4. Installeer de Reloadify app in Lightspeed

Klik de app aan. Je komt nu in het scherm met een overzicht van de app.

Rechts bovenin heb je een groene button. Klik op 'App installeren':

Je krijgt nu dit scherm voor je:

Vervolgens wordt de koppeling gelegd tussen je Lightspeed shop en Reloadify.

Succes! 🙌