Je installatie van Reloadify voor WooCommerce is al gedaan in drie eenvoudige stappen.

Stap 1. Maak een REST API gebruiker aan

Wanneer je inlogt in WooCommerce kun je door naar WooCommerce - Settings - Advanced te gaan en dan op REST API te klikken een gebruiker aanmaken voor de API.

Nadat je een gebruiker hebt aangemaakt krijg je 2 geheime sleutels:

• Consumer Key

• Consumer Secret

Stap 2. Installeer de Reloadify plugin

De Reloadify plugin maakt het mogelijk om verlaten winkelwagens te detecteren en op basis van een unieke URL deze terug te zetten voor de webshop bezoekers. De plugin download je via onderstaande knop

Gebruik je een PHP-versie onder de 8.2? Gebruik dan deze plugin:

Na het installeren van de plugin is het mogelijk voor Reloadify om automatisch de winkelwagens op te halen.

Stap 3. Verbind je webwinkel

Registreer je webwinkel bij Reloadify en er komt een dropdown scherm naar voren. Hier kies je voor WooCommerce. Je kan dan zelf de installatieflow verder afhandelen. Binnen 24 uur hebben we al je gegevens gesynct.

Succes!

Heb je het antwoord gevonden?