WooCommerce - Installatie handleiding

Installeer Reloadify in WooCommerce.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Multilanguage website? Reloadify werkt goed met WPML. Andere multi language tools ondersteunen wij niet.

Stap 1. Maak een account aan

Heb je nog geen account bij ons? Maak dan eenvoudig een account aan via onderstaande button.

Ben je al klant bij ons en wil je een nieuwe webshop toevoegen? Volg dan dit stappenplan.

Stap 2. Kies je platform

Je komt nu in het volgende scherm terecht:
ā€‹

Kies hier voor "Woocommerce". Vul nu je website URL in. Je kan dan zelf de installatieflow verder afhandelen. Binnen 24 uur hebben we al je gegevens gesynchroniseerd.

De winkelwagens worden (nog) niet gesynchroniseerd. Hier heb je een aparte plugin voor nodig (zie stap 3).

Stap 3. Installeer de Reloadify plugin voor verlaten winkelwagens

De Reloadify plugin maakt het mogelijk om verlaten winkelwagens te detecteren en op basis van een unieke URL deze terug te zetten voor de webshop bezoekers. Ook kun je met deze plugin een checkbox voor inschrijving op de nieuwsbrief plaatsen in de check-out van je webshop.

De plugin download je via onderstaande knop:

Optioneel: synchroniseer merken

Wil je ook merken synchroniseren? Zorg dan dat je gebruik maakt van de officiele WooCommerce merken plugin (https://woocommerce.com/document/woocommerce-brands/). Reloadify is dan in staat om automatisch de merken op te halen voor je webwinkel.