Alle collectiesDatabronnen
Meta ads integratie

In dit artikel lees je hoe je jouw Meta Ads account koppelt aan Reloadify.

Francine avatar
Geschreven door Francine
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Reloadify is het mogelijk om je Meta Ads account te koppelen. De koppeling synchroniseert je segmenten vanuit Reloadify, zodat je in Meta gerichte advertenties kunt opzetten.

• Stap 1: Verbind de integratie

• Stap 2: Log in bij Meta

• Stap 3: Verleen toegang aan Reloadify

Let op: om de koppeling met Meta te leggen heb je admin rechten nodig in Meta voor het bedrijfsaccount en het advertentieaccount.

Stap 1: Koppel Meta met Reloadify

Ga in Reloadify onder Databronnen naar Importeren. Klik achter Meta Ads op de drie stipjes en kies verbinden.

Stap 2: Log in bij Meta

Er verschijnt een inlogscherm. Log in met je Meta gebruikersnaam en wachtwoord. Automatisch ingelogd? Dan verschijnt direct het volgende scherm.

In het volgende scherm koppel je het gewenste bedrijfsportfolio aan Reloadify

Staat het gewenste bedrijfsportfolio hier niet tussen? Dan heb je geen admin rechten. Regel intern toegang of laat een collega met admin rechten de koppeling leggen.

Stap 3: Verleen toegang aan Reloadify

In het volgende scherm kies je welk advertentieaccount toegang moet krijgen tot Reloadify. Selecteer de gewenste advertentieaccounts en klik op doorgaan.

Geef in het volgende scherm Reloadify de volgende permissies:

• Toegang tot het advertentieaccount

• Toegang tot het maken van advertenties

Klik op opslaan.

Staat het gewenste account hier niet tussen? Dan heb je geen admin rechten. Regel intern toegang of laat een collega met admin rechten de koppeling leggen.

Na het opslaan zie je een bevestiging dat Reloadify is gekoppeld. Klik op Klaar en keer terug naar Reloadify.

Heb je Meta Ads al verbonden, maar krijg je een foutmelding bij het exporteren van segmenten? Lees hier hoe je deze foutmelding oplost.