Alle collectiesDatabronnen
Foutmelding Meta Ads: Voorwaarden accepteren

In dit artikel lees je hoe je de foutmelding "Servicevoorwaarden" van de koppeling met Meta Ads oplost.

Carola avatar
Geschreven door Carola
Vandaag bijgewerkt

In Reloadify is het mogelijk om segmenten te synchroniseren met Meta, om zo gerichte advertenties op te zetten. Heb je de koppeling gelegd maar krijg je een foutmelding te zien? Hieronder lees je hoe je dit oplost.

Let op: je hebt hier binnen Meta de juiste Admin rechten voor nodig.

Foutmelding oplossen

Er zijn voor de koppeling met Reloadify in totaal drie niveaus voorwaarden die geaccepteerd moeten worden:

• Stap 1: Business level voorwaarden

• Stap 2: User level voorwaarden

• Stap 3: Ad level voorwaarden

• Stap 4: Leg opnieuw de connectie tussen Meta en Reloadify

Stap 1: Business level

Om op business level de voorwaarden de accepteren, gebruik je de volgende link.

Let op: de waardes ACCOUNT_ID en BUSINESS_ID moet je aanpassen a.h.v. de juiste ID's. Deze vind je in de URL wanneer je bent ingelogd in het business account in Meta.

Kopieer de volgende link, vul de juiste ID's in tussen de haakjes en accepteer de voorwaarden:

Werkt de link niet? Gebruik dan de volgende link (vul wederom het BUSINESS_ID in!):

Stap 2: User level

Om op user level de voorwaarden de accepteren, klik op de volgende link.

Stap 3: Ad level - Stappenplan

Om de voorwaarden op Ad level te accepteren, doorloop je het volgende stappenplan.

Let op: voor het accepteren van Ad level voorwaarden moet je een test doelgroep importeren. De test doelgroep vind je hieronder, in stap 3.

Open naar Meta Ads

Ga naar https://business.facebook.com/. Selecteer de juiste business manager. Klik hiervoor links op het pictogram van je profiel en selecteer de business manager van waaruit je advertenties wilt uitvoeren.

Maak een aangepaste doelgroep aan

Klik in het linkermenu op Doelgroepen.

Klik op Doelgroep maken. In het dropdown menu kies je vervolgen voor Aangepaste doelgroep.

Selecteer onder Je bronnen de optie Klantenlijst.

Upload een klantenlijst

Er opent een scherm waarop je een klantenlijst kunt uploaden. Gebruik hiervoor een voorbeeldbestand, zoals het bestand van hieronder.

Disclaimer: dit bestand bevat 1 testcontact (Reloadify Support) en is alleen bedoeld om de voorwaarden en condities van Facebook's Custom Audience te vullen. De klantenlijst hoef je niet te publiceren.

Kies Bestand uploaden en selecteer het voorbeeldbestand.

Onderaan het scherm vind je de optie om akkoord te gaan met de voorwaarden voor aangepaste doelgroepen. Vink deze optie aan. Hiermee accepteer je in één keer de voorwaarden, ook voor volgende doelgroepen.

Klik vervolgens op Volgende. Klik daarna op Importeren en maken.

Soms werkt het ook om direct naar de volgende link te gaan om de voorwaarden te accepteren. Vul wederom de ACCOUNT_ID en BUSINESS_ID in.

Stap 4: Leg opnieuw de connectie tussen Meta en Reloadify

Je hebt nu de voorwaarden geaccepteerd om aangepaste doelgroepen te maken. Ga terug naar Reloadify en maak opnieuw een connectie tussen Meta en Reloadify.