Veelgestelde vragen
Analyse
Hoe wordt de click rate berekend?

Hier lees je meer over de click rate.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De click rate wordt altijd berekend aan de hand van de unieke kliks. Het percentage berekenen we als volgt:

Het aantal unieke kliks / totaal aantal klanten dat de e-mail heeft ontvangen x 100%

Een unieke klik is één klik op één link van één profiel. Klikt een profiel meerdere keren op dezelfde link? Dan telt dit als één unieke klik. Klikt hetzelfde profiel op een andere link? Dan telt dit ook als nieuwe, unieke klik.