Veelgestelde vragen
Facturen
Hoe wijzig ik mijn rekeningnummer?

In dit artikel leg ik je uit hoe je je rekeningnummer in Reloadify aanpast.

Carola avatar
Geschreven door Carola
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Alleen de eigenaar van het Reloadify account kan het rekeningnummer wijzigen. Ben jij dit niet? Vraag dan de eigenaar van het Reloadify account om in te loggen.

Stap 1. Ga naar je 'Instellingen'.
Stap 2. Ga naar 'Abonnement'.
Stap 3. Klik op de blauwe button 'Verander betaalmethode'. Je krijgt nu een scherm voor je waar je de bedrijfsgegevens in moet vullen. Daarna is het mogelijk om je betaalmethode aan te passen.

Wegens veiligheidsredenen kunnen wij nooit het rekeningnummer inzien of voor jou aanpassen.