Ja, je prijsplan wordt verlaagd als het aantal actieve profielen in je account afneemt. En ja, dit gaat ook geheel automatisch! We schalen elke 24 uur je prijsplan opnieuw; de volgende dag is alles dus weer up-to-date. Je vindt de gegevens terug in het instellingenmenu onder 'betaalgegevens'.

👉🏼 Voorbeeld: Stel je hebt 15.000 profielen (unieke e-mailadressen) die zijn gesynchroniseerd met Reloadify en waarvan er zo’n ruim 150 inactief zijn. Dan betaal je niet voor 15.000 profielen, maar voor 15.000 - 150 = 14.850 profielen.

Hoe zet ik een profiel op inactief?

Dit kan op twee manieren:

• Domeinnamen uitsluiten voor e-mailcommunicatie
  • Middels een import profielen op inactief zetten

Domeinnamen uitsluiten voor e-mailcommunicatie

👉🏼 Deze manier van filteren wordt vooral gebruikt voor het uitsluiten van e-mailadressen zoals ‘@verkopen.bol.com’ of andere groepen met een specifieke domeinnaam.

Om een domeinnaam uitsluiten voor e-mailcommunicatie ga je naar ‘instellingen’ linksonder in het menu en klik je op ‘e-mailinstellingen’. Bij ‘e-mail filter’ vul je de domeinnaam van het e-mailadres in. Voor het uitsluiten van een domeinnaam vul je alles achter de ‘@’ in. Wees je er wel van bewust dat je met deze optie alle e-mailadressen met dezelfde domeinnaam uit je mailinglijst filtert. Zie het voorbeeld hieronder:

Middels een import profielen op inactief zetten

Heb je een of meerdere ‘losse’ e-mailadressen die je wilt uitsluiten voor je

e-mailcommunicatie, dan kan je handmatig een CSV. bestand van e-mailadressen importeren in ons systeem. Je upload het bestand op de pagina ‘profielen’ welke je links in het menu vindt.

👉🏼 Hoe je dit .CSV bestand precies opstelt, opslaat en importeert, lees je in het artikel: Hoe importeer ik e-mailadressen in Reloadify?