Veelgestelde vragen
Facturen
Wordt mijn prijsplan voor Reloadify (automatisch) verlaagd als het aantal actieve profielen in mijn account afneemt?
Wordt mijn prijsplan voor Reloadify (automatisch) verlaagd als het aantal actieve profielen in mijn account afneemt?

We geven antwoord op de vraag of inactieve profielen je prijsplan verlagen en leggen uit hoe je in Reloadify profielen op inactief zet.

Lukas avatar
Geschreven door Lukas
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ja, je prijsplan wordt verlaagd als het aantal actieve profielen in je account afneemt. En ja, dit gaat ook geheel automatisch. We schalen elke 5 minuten je prijsplan opnieuw in. Je vindt de gegevens terug in het instellingenmenu onder 'abonnement'.

Hoe zet ik een profiel op inactief?

Dit kan op drie manieren:

Domeinnamen uitsluiten voor e-mailcommunicatie

Om een domeinnaam uitsluiten voor e-mailcommunicatie ga je naar ‘instellingen’ en klik je op ‘e-mailinstellingen’. Bij ‘e-mail filter’ vul je de domeinnaam van het e-mailadres in. Voor het uitsluiten van een domeinnaam vul je alles achter de ‘@’ in.

Middels een import profielen op inactief zetten

Heb je een of meerdere ‘losse’ e-mailadressen die je wilt uitsluiten voor je

e-mailcommunicatie, dan kan je handmatig een CSV. bestand van e-mailadressen importeren in ons systeem. Je upload het bestand op de pagina ‘Databronnen’ welke je links in het menu vindt.

Hoe je dit .CSV bestand precies opstelt, opslaat en importeert, lees je in het artikel: Hoe importeer ik e-mailadressen in Reloadify?