Instellingen van landingspagina's
Hoe creëer ik een subdomein voor landingspagina's?

In dit artikel lees je hoe je in Reloadify een subdomein creëert voor jouw landingspagina's.

Lukas avatar
Geschreven door Lukas
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de landingspagina's functie kan je snel en zonder technische kennis pagina's publiceren op een subdomein van je webwinkel. Zo kan je nieuwe e-mailadressen (leads) verzamelen, pagina's publiceren zonder tussenkomst van je webshop bouwer of pagina's creëren voor pre-launches van producten.

Het aanmaken van een subdomein in Reloadify

Voordat je een landingspagina kunt aanmaken, zul je eerst een (sub)domein moeten toevoegen aan Reloadify, zodat we de pagina kunnen publiceren.

Je gaat in het linkermenu naar instellingen en klikt vervolgens op 'authenticatie'. Onder de DNS records voor je e-mail, vind je Landingspagina authenticatie. Standaard maken we al één voor je aan: e.jouwwebshopnaam:

Het enige wat jij nog hoeft te doen is je deze CNAME te valideren bij je domeinprovider. Dit werkt hetzelfde als het valideren van je domeinnaam, wat je eerder hebt gedaan voor je e-mail communicatie.

👉 Hulp nodig? Lees ons artikel over het valideren van je domeinnaam.

Na het toevoegen van de CNAME klik je op 'valideren' in Reloadify en springt het validatiescherm op groen.

Let op: Het valideren van deze gegevens bij je DNS provider kan tot 24 uur duren.