Het valideren van je domeinnaam kan snel en eenvoudig! Tevens heeft het twee belangrijke voordelen:

• Alle e-mails worden verzonden vanuit je eigen domeinnaam; dat staat wel zo professioneel.
  • E-mails komen minder snel in de spam inbox van je klanten terecht.

Aan de slag!

In de app navigeer je naar 'instellingen' (deze optie staat bijna helemaal onderaan) en klik je vervolgens op ‘authenticatie’. Hier zie je vijf DNS records staan. Het is de bedoeling dat je deze vijf records toevoegt aan de DNS gegevens van je domeinnaam provider.

Hoe je dat doet, dat laten we je zien in onderstaande video. 👇🏼

Wij maken zelf gebruik van de TransIP provider welke in de video als voorbeeld wordt gebruikt. We zeggen er wel alvast bij dat het toevoegen van de DNS records kan verschillen per domeinnaam provider; soms werkt het net even iets anders.

Mocht je er niet uitkomen, je kan ons altijd bereiken via chat, mail en telefoon. 👋🏼