Flows
Hoe dupliceer ik een flow?

In dit artikel lees je hoe je je flow dupliceert.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je een bestaande flow dupliceren naar een andere taal? Dat kan! Klik achter de flow op de drie stipjes en kies "Dupliceren". In het menu dat verschijnt kun je de gewenste taal selecteren. Heb je meerdere webshops aan Reloadify gekoppeld? Dan is het ook mogelijk om je flow te dupliceren tussen je verschillende webshops.

Let op: wij passen niets aan, aan je gedupliceerde flow. Linkjes en teksten dien je zelf aan te passen. Gebruik je voor je e-mail een segment? Zorg er dan voor dat je het juiste segment selecteert.