Triggers
Triggers instellen
Mijn webshop heeft verschillende talen, hoe stel ik triggers per taal in?
Mijn webshop heeft verschillende talen, hoe stel ik triggers per taal in?

Hier leg ik je uit hoe je per taal triggers instelt in Reloadify.

Carola avatar
Geschreven door Carola
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb jij een webshop met meerdere talen? Dan wil je er zeker van zijn dat je triggers naar de juiste klanten wordt gestuurd. Bovenin je scherm in Reloadify zie jij je domein staan. Daarachter zie je je taal.

Wanneer je klikt op de taal, dan verschijnt er een nieuw scherm waar jij je taal kan kiezen:

Wanneer je triggers instelt als je op 'Nederlands' klikt, dan worden de triggers alleen aangemaakt voor je Nederlandse taal.

Trigger aanmaken voor de Engelse taal?

Switch dan bovenin van taal, in dit geval 'English'. Ga terug naar je triggers en maak een nieuwe trigger aan. De trigger is dan specifiek voor de gekozen taal. Dit gaat verder automatisch. Het enige wat jij hoeft te doen is te switchen van taal.

Trigger dupliceren naar een andere taal?

Wil je een bestaande e-mail dupliceren naar een andere taal? Dat kan! Klik achter de e-mail op de drie stipjes en kies "Dupliceren". In het menu dat verschijnt kun je de gewenste taal selecteren.

ā— Let op: wij passen niets aan, aan je gedupliceerde e-mail. Linkjes en teksten dien je zelf aan te passen. Gebruik je voor je e-mail een segment? Zorg er dan voor dat je het segment per taal instelt.