Reeds betaalde en openstaande facturen vind je bij ‘facturen’ onder ‘instellingen’. De instellingen vind je linksonder in het dashboard menu (zie onderstaande afbeelding). In dit factuuroverzicht zie je de betaalde en openstaande facturen van de afgelopen tijd (status), de factuurdatum, de prijs en de mogelijkheid om een factuur te downloaden; klik op 'factuur'.

❗ Wil je de facturen (maandelijks) toegestuurd krijgen via de mail? Neem dan even contact met ons op via chat, telefoon of e-mail en we stellen het voor je in!