Het toevoegen van je betaalgegevens is natuurlijk niet geheel onbelangrijk. Je sluit ons pakket af met een proefperiode van 14 dagen. Dit betekent dat je bij het aanmaken van een account en het installeren van de app de keuze hebt om onder meer je betaalgegevens op een later tijdstip in te voeren. Mocht je daarvoor kiezen, dan krijg je dagelijks een reminder te zien op je dashboard. 👇🏼

Je betaalgegevens invoeren doe je eenvoudig en snel door linksonder in het menu op instellingen te klikken. Er verschijnt een instellingenmenu waarin je kiest voor ‘betaalgegevens’. Je ziet vervolgens een overzicht van de app waarvoor je gaat betalen, hoeveel profielen je in de app hebt staan en wat dat je gaat kosten. Hier zie je ook direct de mogelijkheid om je betaalgegevens toe te voegen. Je selecteert een betaalmethode en vult je gegevens is; moeilijker zullen we het je niet maken! 😉