Instellingen
Mijn proefperiode is (bijna) afgelopen, wat nu?

In dit korte artikel geven we antwoord op de vraag; wat te doen als je 14-daagse trial (bijna) is afgelopen.

Lukas avatar
Geschreven door Lukas
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je hebt de Reloadify app geïnstalleerd, een account aangemaakt en bent vervolgens aan de slag gegaan met de 14-daagse trial.

Op het moment dat je trial ten einde loopt ontvang je van ons een mail waarin we je wijzen op het einde van je proefperiode en het toevoegen van je betaalgegevens.

Is je proefperiode voorbij en heb je je betaalgegevens niet toegevoegd? Dan wordt je account tijdelijk geblokkeerd en heb je geen toegang tot de app. Wanneer je inlogt, krijg je een scherm te zien waarin wordt gevraagd om je betaalgegevens. Nadat je deze hebt toegevoegd, wordt de blokkade opgeheven en kan je weer verder met het versturen van e-mails. 😄

Je actuele betaalgegevens en facturen vind je terug in het instellingenmenu. Ook kan je hier je betaalgegevens toevoegen of wijzigen.