Zapier Integratie

Verbind Reloadify makkelijk met Mailchimp, Zendesk, Clickfunnels, Drip, Tidio, Nutshell, Wordpress, Eventbrite, Gravity forms en meer

Carola avatar
Geschreven door Carola
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de koppeling met Zapier gaat je data een stuk verder. Verbind Reloadify makkelijk met Hubspot, Mailchimp, Zendesk, Clickfunnels, Drip, Tidio, Nutshell, Sendinblue, Wordpress, Eventbrite, Gravity forms, Brick FTP en meer!

1. Ga in Reloadify naar integraties

Ga naar Reloadify en klik op 'Data bronnen' en dan 'import'. Hier zie je Zapier bij staan:

2. Verbind met Zapier

Klik op de groene knop 'verbinden'. Er verschijnt nu een API code die je in moet voeren in Zapier, bijvoorbeeld:

3. Zoek je te koppelen programma's op

De API key heb je nodig bij je ZAP om in te voeren. Stel je voor, je gmail koppelen met Reloadify. Dan zoek je Gmail op in Zapier, net als Reloadify. Dit ziet er zo uit:

Nu klik je op 'next'.

4. Koppel je Gmail aan je Zapier account

Nu kom je in het volgende scherm terecht:

Druk nu op 'connect'. Nu komt er een pop-up met het volgende:

Klik op 'yes, continue' en geef Zapier toestemming om de koppeling te kunnen maken. Gelukt? Dan ga je nu Reloadify koppelen.

5. Koppel Reloadify aan Zapier

Je ziet nu het volgende scherm voor je:

Hier voer je je API key in. Klik nu op 'next'. Nu ga je de juiste velden aan elkaar koppelen.

Druk nu weer op 'next'. Je komt nu in het volgende scherm:

Zijn al je velden goed gemapt? Klik dan op 'looks good'. Nu kom je in het volgende scherm terecht:

Nu ontstaat er een continue syncing tussen Reloadify en het door jouw gekozen andere platform. Zo'n 'Zap' is op te zetten voor zo veel mogelijk integraties als jij zelf wilt.

Succes! 🙌