Datatrics integratie

Hoe verbind ik Datatrics met Reloadify?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Maak jij gebruik van Datatrics? En wil je graag alle data op één plek? Synchroniseer nu gemakkelijk je data vanuit Datatrics naar Reloadify. Wanneer je eenmaal de koppeling hebt gemaakt, blijft de syncing aan voortdurend aan staan. Wel zo handig!

1. Koppel Datatrics aan Reloadify

Ga in Reloadify naar "Data bronnen" > "Importeren". 'Hier zie je de optie om de verbinding te maken met Datatrics:

Klik op de drie stipjes en selecteer 'verbinden'. Er verschijnt nu een scherm waar je je gebruikersnaam en wachtwoord van Datatrics in moet vullen:

Heb je je inloggegevens ingevuld? Druk dan nu op 'verbinden'. De verbinding tussen Reloadify en Datatrics wordt nu gelegd.

2. Kies je taal

Wanneer je de verbinding hebt gelegd, kom je terecht in de volgende pop-up:

Hier kun je kiezen naar welke taal de profielen geïmporteerd moeten worden. In dit voorbeeld is dit Duits. Klik nu op "Start het importeren".

Binnen enkele seconden halen we alle profielen vanuit jouw Datatrics omgeving naar Reloadify. Je aantal actieve profielen zal stijgen. Wanneer de connectie eenmaal is gelegd, staan wij continu in sync met Datatrics. Alle nieuwe profielen worden vanaf dat moment ook gesynchroniseerd.

Je herkent je nieuwe profielen aan het feit dat ze een Datatrics tag meekrijgen in het profiel.