Integraties

Bekijk hier hoe je TrustedShops, Lightspeed Retail en MailChimp koppelt met Reloadify.

Carola avatar
Geschreven door Carola
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Binnen Reloadify heb je de mogelijkheid om de software te koppelen met Trusted Shops en met MailChimp. Verbind Reloadify gemakkelijk met je TrustedShops account om zo de recensies van je klanten te verzamelen.

Hoe verbind ik mijn TrustedShops-account?

Dit gaat heel eenvoudig. Wanneer je naar "Data bronnen" gaat, dan vind je in het menu het kopje "Importeren". Hier kun je jouw TrustedShops-account verbinden.

Klik op de drie stipjes en selecteer 'verbinden'. Er verschijnt een nieuw scherm:

Het enige wat jij hoeft te doen is bovenstaande velden in te vullen. Het Trusted Shops ID (TS-ID) is een 33 tekens bestaande code. Je Trusted Shops ID is specifiek geldig voor één specifieke shop-URL. Heb jij een website met meerdere talen? Dan heb je ook meerdere Trusted Shops accounts en dus ook meerdere TS-ID's. Deze code vind je in je account van Trusted Shops, in je dashboard.

Hoe verbind ik MailChimp met Reloadify?

Onder het kopje "Data bronnen" > "Importeren" vind je ook een integratie met MailChimp. Heb je hiervoor gewerkt met MailChimp? Dan is het wel zo handig om al je profielen vlekkeloos over te laten gaan. En dat doe je dus met onze integratie met MailChimp.

Wanneer je op 'verbinden' drukt, dan krijg je het volgende scherm voor je:

Je dient eerst in te loggen bij MailChimp zelf met de username en password van je bedrijf. Hierna wijst het zich vanzelf om je abonnees én uitgeschreven abonnees te importeren. Reloadify neemt de informatie in een handomdraai over, zodat jij binnen enkele minuten kunt mailen vanuit Reloadify.

Hoe verbind ik mijn Lightspeed Retail account met Reloadify?

Onder het kopje 'Data bronnen' > 'Importeren' vind je ook een integratie met Lightspeed Retail. Koppel makkelijk je zaken zoals je kassa, vanuit je retail account naar Reloadify. Klik hiervoor op 'verbinden':

Je wordt nu doorgeleid naar de Lightspeed Retail omgeving waar je in mag loggen:

Eenmaal ingelogd, word je weer terug geleid naar Reloadify en kan je beginnen om de e-mailadressen te synchroniseren naar Reloadify.