TrustedShops Integratie

Hoe verbind je TrustedShops met Reloadify?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe verbind ik mijn TrustedShops-account?

Dit gaat heel eenvoudig. Wanneer je naar 'Data bronnen' gaat en vervolgens op 'Importeren' klikt, dan vind je in het menu het kopje 'TrustedShops'. Wanneer je drukt op 'verbinden', dan verschijnt er een nieuw scherm:

Het enige wat jij hoeft te doen is bovenstaande velden in te vullen. Het Trusted Shops ID (TS-ID) is een 33 tekens bestaande code. Je Trusted Shops ID is specifiek geldig voor één specifieke shop-URL. Heb jij een website met meerdere talen? Dan heb je ook meerdere Trusted Shops accounts en dus ook meerdere TS-ID's. Deze code vind je in je account van Trusted Shops, in je dashboard.

Wat kan ik met de TrustedShops integratie?

Met de TrustedShops integratie komt er een review link beschikbaar. Deze link vind je onder "Speciale links" > "Webshop" > "Trusted Shops beoordelingsverzoek link". Iedere review die via deze link geplaatst wordt krijgt het label "Verified Buyer" krijgen.