Import/Export
Hoe exporteer ik e-mailadressen in Reloadify?

We vertellen je hoe je snel en eenvoudig een export maakt van alle profielen in je account.

Carola avatar
Geschreven door Carola
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een export te maken van al je profielen ga je in het menu naar profielen > alle profielen > exporteer profielen. Dan zie je rechts bovenin je scherm een grote knop met 'exporteer profielen':

ā€‹

Selecteer de gewenste filters, vul je e-mailadres in en klik op ā€˜e-mail exportā€™. Je ontvangt de export vervolgens als .CSV bestand in je mail.

De export die je hier maakt, gaat op basis van de gekozen taal. Heeft jouw webshop meerdere talen? Dan dien je ook meerdere keren een export te maken (van het Engels, Nederlands, Duits etc.)