Om een export te maken ga je in het menu links naar ‘instellingen’ en klik je op ‘exporteer profielen’.

Selecteer de gewenste filters, vul je e-mailadres in en klik op ‘e-mail export’. Je ontvangt de export vervolgens als .CSV bestand in je mail.

Wat is het verschil tussen 'ingeschreven voor de nieuwsbrief' en 'actief in Reloadify'?

• 'Ingeschreven voor de nieuwsbrief' is het wel of niet geabonneerd zijn op de nieuwsbrief.
  • ‘Actief in Reloadify’ is het wel of niet actief zijn voor e-mailcommunicatie (los van de nieuwsbrief), bijvoorbeeld een verlaten winkelwagen trigger.