Op de 'verzonden e-mails' pagina vind je alle e-mails die ons systeem heeft verstuurd.

Je vindt hier zowel triggers als nieuwsbrieven. Houdt er rekening mee dat deze pagina elke dag anders kan zijn. Dit is afhankelijk van de (hoeveelheid) actieve triggers. Het systeem checkt continu of er in de nabije toekomst profielen matchen met de ingestelde trigger voorwaarden. De geplande triggers vind je terug op de 'te verzenden e-mails' pagina.

Op de 'verzonden e-mails' pagina zie je de datum en tijd van de verstuurde e-mail, de naam van de klant, het e-mailadres en de naam van de trigger. Klik je op het e-mailadres van iemand, dan krijg je alle gegevens rondom het klantprofiel te zien. Ook kan je de verstuurde e-mails bekijken door op de knop 'bekijk e-mail' te klikken.