Verzonden e-mails

We vertellen je welke informatie je vindt op de 'verzonden e-mails' pagina.

Lukas avatar
Geschreven door Lukas
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onder "Rapporten" > "Verzonden e-mails" vind je alle e-mails die ons systeem heeft verstuurd.

Je vindt hier zowel triggers als nieuwsbrieven. Houdt er rekening mee dat deze pagina elke dag anders kan zijn, elke minuut zelfs. Dit is voornamelijk afhankelijk van de (hoeveelheid) actieve triggers. Het systeem checkt continu of er in de nabije toekomst profielen matchen met de ingestelde trigger voorwaarden.

Op de overzichtspagina zie je de datum en tijd van de verstuurde e-mail, de naam van de klant, het e-mailadres en de naam van de trigger. Klik je op het e-mailadres van een klant, dan krijg je alle gegevens rondom het klantprofiel te zien. Ook kan je de verstuurde e-mails bekijken door op de knop 'bekijk e-mail' te klikken. De statistieken van je verzonden e-mails vind je niet op de overzichtspagina, maar op het dashboard en de pagina's voor triggers en nieuwsbrieven.