Hoe plaats ik een product in mijn e-mail?

Wij synchroniseren je volledige productcatalogus. Sleep producten gemakkelijk in je e-mail met titel, productfoto en prijs.

Carola avatar
Geschreven door Carola
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wij synchroniseren je volledige productcatalogus. Dit heeft als voordeel dat je al je producten gemakkelijk in je e-mail sleept inclusief productnaam, -foto, -prijs en eventueel een korte of lange beschrijving. Hoe doe je dit?

In dit artikel leer je hoe je een statisch product in een e-mail zet. Een statisch product is voor iedere ontvanger hetzelfde. Liever producten laten zien die afgestemd zijn op bijvoorbeeld eerdere aankopen (en dus voor iedere ontvanger verschillen)? Gebruik dan een dynamische productfeed.

Een statisch product plaatsen

1. Maak een nieuwsbrief/ trigger aan. Klik door naar stap 3: het ontwerp van de e-mail.

2. Klik in het rechtermenu op ā€œRijenā€. Je krijgt nu een dropdown menu wat begint met de waarde ā€œleegā€.

3. Open het dropdown menu achter de waarde "leeg". Scroll naar beneden, totdat je de optie "Zoek naar producten" tegenkomt. Klik hierop.

4. Er opent een menu waarin alle producten zichtbaar zijn. Selecteer de producten die je in de e-mail wilt zetten (je kunt meerdere producten tegelijk selecteren). Klik daarna op "Selectie opslaan".

5. In het rechtermenu zie je rijen klaarstaan met producten. Sleep de gewenste rij in de e-mail.

šŸ’” De rijen voor statische producten kun je gemakkelijk stylen door middel van huisstijl componenten. Zo hoef je niet iedere keer handmatig de opmaak van de producten (zoals lettertype, lettergrootte en de button) aan te passen. Lees hier hoe je de huisstijl componenten stylet.