Instellingen
Reloadify IP adressen

In dit artikel lees je hoe je IP adressen van Reloadify goedkeurt, zodat je geen data uit je shop mist in Reloadify.

Francine avatar
Geschreven door Francine
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om data uit jouw webshop te halen, sturen wij verzoeken (requests) naar de back-end van de webshop. Deze verzoeken kunnen via verschillende IP adressen gedaan worden. Het is van belang dat je onze IP adressen toelaat in de back-end van je webshop. Doe je dit niet, kunnen wij geen data lezen en kun jij Reloadify niet optimaal gebruiken.

Blokkeert jouw webshop automatisch onbekende IP adressen? Dan dien je de IP adressen van Reloadify toe te voegen aan je back-end (ofwel te whitelisten). Hiermee geef je aan dat je onze IP adressen vertrouwt. De IP adressen vind je in Reloadify, onder “Instellingen” > “Reloadify IP adressen”.

❗️ Let op: de IP adressen kunnen verschillen per shop. Controleer dus voor iedere shop de IP adressen en whitelist ze allemaal.

💡 Tip: zet het schuifje achter de instelling “Stuur mij een notificatie bij IP wijzigingen” aan. Zo ontvang jij een e-mail zodra een IP adres van Reloadify wijzigt. Je loopt op deze manier geen data mis in Reloadify!

❗️ Let op: in bovenstaand voorbeeld zijn de IP adressen niet volledig zichtbaar. Het whitelisten van de IP adressen uit het voorbeeld is dus niet voldoende.