Best practices
E-mails
Tijd besparen met je e-mail

Tips om nog sneller je e-mail op te maken

Meer dan een week geleden bijgewerkt

1. Sla rijen op en hergebruik ze

Heb je een rij gemaakt die je vaker wil gebruiken? Sla je rij op. Ik wil bijvoorbeeld deze rij opslaan:

Ga dan op de rij staan en druk op het diskette icoon:

Geef je rij nu een naam en klik op "rij opslaan":
ā€‹

Je rij is nu opgeslagen. Je vindt je rij terug onder "rijen" en dan "jouw opgeslagen rijen":
ā€‹

2. Dupliceer rijen

Je dupliceert de huidige rij door op het "dupliceer" icoontje (de twee vierkante vakjes) te klikken:
ā€‹

je kan je gehele nieuwsbrief dupliceren in het overzicht bij je nieuwsbrieven. Heeft je webshop verschillende talen? Dan kan je kiezen naar welke taal je nieuwsbrief gedupliceerd moet worden (dit werkt ook voor het dupliceren van triggers, landingspagina's en pop-ups).

3. Gebruik stijl instellingen

Onder het kopje "instellingen" vind je de standaard instellingen van je nieuwsbrief, zoals de achtergrond kleur, blok kleur, achtergrondafbeelding, je font of de kleur van je links. Wanneer je dit eenmaal hebt ingesteld, past je gehele nieuwsbrief zich hierop aan.
ā€‹