A/B Testen
A/B test analyseren
Hoe zie ik de statistieken van variant A en variant B?

In dit artikel leg ik uit waar je de gebruikelijke statistieken van je A/B test terugvindt.

Carola avatar
Geschreven door Carola
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de statistieken van een A/B test te controleren, klik je op de drie puntjes achter de nieuwsbrief en kies je voor de optie "A/B testresultaten". Het dashboard van de A/B test met alle resultaten verschijnt.

Om de gebruikelijke statistieken in te zien van variant A zijn alle gegevens die je hierboven ziet klikbaar. Zo is er te klikken op 'variant A', maar ook op 'Gegenereerde inkomsten', 'verzonden e-mails', 'aantal bestellingen', 'open ratio', 'click ratio' en 'afmeld percentage'.
Wanneer je daar op klikt, kom je vanzelf in de statistieken van die variant.