Hoe creëer ik een online versie van een e-mail?

Een online versie link in de e-mail plaatsen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms willen klanten jouw e-mail online bekijken. In Reloadify is dit mogelijk en in de stappen hieronder leg ik je uit hoe je een online kijken link toevoegt aan je e-mails.

1. Selecteer de tekst waar je de link achter wil plaatsen.

2. Klik op "Speciale links" > "Abonnement" en vervolgens op "Link naar online preview".

3. Klaar! De tekst is nu voorzien van een link naar de online versie.

Op het moment van verzenden creëren we per profiel een unieke "kijk online URL". Zo zijn ook dynamische e-mails per profiel online uniek.