Met de pagina editor van Reloadify kun je op een gemakkelijke manier mooie uitschrijfpagina's maken.

In dit artikel leg ik je uit hoe je dit doet.

Stap 1. Valideer een subdomein

Indien je dit nog niet hebt gedaan, zul je een subdomein moeten valideren voor het gebruik van actie pagina's en uitschrijfpagina's. Valideren is eenvoudig, je kiest een subdomein van je webwinkel: Bijvoorbeeld actie.

Je pagina's zullen dan gepubliceerd worden op actie.jouwwebshop.nl

Om je domeinnaam te valideren ga je naar:

Instellingen - Landings pagina authenticatie

Daar klik je op "Nieuwe CNAME" en vul je vervolgens de gegevens in.

Let er op dat je onderin het vinkje zet bij: "Gebruik deze CNAME voor de uitschrijfpagina".

Na het valideren van je subdomein dienen wij automatisch een verzoek in voor een SSL certificaat, je hoeft hier dus niks extra's voor te doen.

💡 Wat doet een SSL certificaat?

Een SSL certificaat zorgt voor het groene slotje in de browser en garandeert dat gegevens via een encryptie worden verstuurd.

Stap 2. Ontwerp per taal een uitschrijf pagina

Per taal van je webshop kun je nu de uitschrijf pagina stylen in de huisstijl van je webshop. Deze vind je onder landingspagina's - Uitschrijfpagina

En dat is het! Hierna hoef je niks meer te doen, Reloadify herkent automatisch welk profiel zich probeert uit te schrijven en voor welke taal dit is. Op basis van deze gegevens laten wij de uitschrijfpagina in de juiste taal zien.