Op de 'verlaten winkelwagens' pagina vind je alle verlaten winkelwagens van klanten in jouw webshop.

De verlaten winkelwagentjes worden ingeladen met een kleine vertraging. Het kan tot ongeveer 15 minuten duren voordat ze op de ‘verlaten winkelwagen’ pagina zichtbaar zijn.

Houdt er rekening mee dat de 'verlaten winkelwagen' pagina er elke minuut anders uit kan zien. Er kunnen namelijk elke minuut nieuwe verlaten winkelwagens bijkomen of wegvallen.

Op de 'verlaten winkelwagens' pagina zie je het klant ID, de datum en tijd van de verlaten winkelwagen(s), de naam van de klant, het e-mailadres en de levenswaarde van de klant (het totaalbedrag dat een klant in jouw webshop heeft besteed). Klik je op het e-mailadres van iemand, dan krijg je alle gegevens rondom het klantprofiel te zien. Ook kan je het verlaten winkelwagentje inzien door op de knop ‘bekijk winkelmandje; te klikken.

💡 Tip: stel een trigger in voor verlaten winkelwagens. Op deze manier krijgen profielen die een gevuld winkelwagentje achterlaten een e-mail met een reminder.