Scripts
Google Analytics ID toevoegen aan je landingspagina

In dit artikel leg ik je uit hoe je je Google Analytics ID toevoegt aan je landingspagina.

Carola avatar
Geschreven door Carola
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil jij je landingspagina van Reloadify tracken in Google Analytics?

Maak een nieuwe landingspagina aan

Maak een nieuwe landingspagina aan. Al in stap 1, onder "script instellingen", is je Google Analytics ID toe te voegen:

Wanneer je eenmaal je GA ID hebt toegevoegd, zal Reloadify deze ook opslaan. Zo is het makkelijk om de volgende keer direct de tracking code toe te voegen.

💡 Je mag de 'oude' GA ID invullen of de 'nieuwe' GA4 ID.

Wil je je tracking code weer verwijderen? Klik dan op het kruisje aan het einde van het veld.

Zodra het ID is toegevoegd en je zet je landingspagina live, zal het script op de pagina worden geladen.

👉 Je Google Tag Manager ID toevoegen? Daarover lees je hier meer.