Scripts
Google Tag Manager ID toevoegen aan je landingspagina

In dit artikel leg ik je uit hoe je je Google Tag Manager ID toevoegt aan je landingspagina.

Carola avatar
Geschreven door Carola
Meer dan een week geleden bijgewerkt

WiI jij je landingspagina van Reloadify tracken in Google Tag Manager?

Maak een nieuwe landingspagina aan

Maak een nieuwe landingspagina aan zoals je gewend bent. Al in stap 1 is je Google Tag Manager ID toe te voegen:

Wanneer je eenmaal je GTM ID hebt toegevoegd, zal Reloadify deze ook opslaan. Zo is het makkelijk om de volgende keer direct de tracking code toe te voegen. Wil je je tracking code weer verwijderen? Klik dan op het kruisje aan het einde van het veld.

Zodra het ID is toegevoegd en je zet je landingspagina live, zal het script op de pagina worden geladen.