Pop-ups
Hoe verbind ik de pop-up module?

In dit artikel lees je hoe je de pop-up module verbindt met je webshop.

Carola avatar
Geschreven door Carola
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de pop-up functionaliteit van Reloadify verzamel je e-mailadressen van website bezoekers die nog geen aankoop hebben gedaan. Een veelgebruikte methode is om de websitebezoeker een korting aan te bieden in ruil voor zijn e-mailadres.

In dit artikel lees je hoe je de pop-up module in Reloadify activeert.

De pop-up module verbinden

Voordat je een pop-up kunt maken, dien je de module van pop-ups in te schakelen. Om de pop-up te kunnen tonen op je webshop is er een code op je website nodig.

1. Ga in Reloadify naar Data bronnen > Importeren.

2. Klik achter Popup op de drie stipjes en kies Verbinden.

3. Er verschijnt een script. Kopieer het script en plak deze in de code van je webshop (bij voorkeur onder bestaande scripts). Het is webshop afhankelijk of de code in de head of body moet.

Draait jouw webshop op Lightspeed? Dan wordt het script automatisch op je webshop gezet. Het enige wat je moet doen is de pop-up module te verbinden (stap 1 + stap 2).