Installatie van Reloadify voor Magento 2.x is eenvoudig, maar je hebt er wel een SSH toegang voor nodig. Heb je een developer die wijzigingen aanbrengt of extensies installeert? Stuur hem of haar dan de link van dit artikel.

Stap 1. Download de Reloadify extensie

De Reloadify extensie kun je hier downloaden.

Stap 2. Upload de extensie in je webshop

Log in via FTP en upload de extensie in het mapje 'App/Code/'.

Stap 3. Voer twee commands uit via SSH

Voer de volgende twee commando's uit via SSH:

php bin/magento setup:upgrade
php bin/magento setup:static-content:deploy

Stap 4. Log uit via de back-end

Ben je nog ingelogd in de achterkant van Magento? Log dan eerst uit en vervolgens weer opnieuw in. Je zult nu links in het menu 'Reloadify' zien verschijnen. Als je erop klikt, zie je dat er een API sleutel voor je is gegenereerd.

Stap 5. Connect met Reloadify

Voer deze sleutel in bij het installatie proces in de Reloadify app en de connectie is compleet!