Installatie handleidingen
Magento 2.x - Installatie handleiding

Installeer Reloadify in Magento 2.x.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Installatie van Reloadify voor Magento 2.x is eenvoudig, maar je hebt er wel een SSH toegang voor nodig. Heb je een developer die wijzigingen aanbrengt of extensies installeert? Stuur hem of haar dan de link van dit artikel.

Stap 1. Maak een account aan

Heb je nog geen account bij ons? Maak dan eenvoudig een account aan via onderstaande button.

Ben je al klant bij ons en wil je een nieuwe webshop toevoegen? Volg dan dit stappenplan.

Stap 2. Kies je platform

Je komt nu in het volgende scherm terecht:
ā€‹

Kies hier voor "Magento". Er wordt nu gevraagd om het hoofddomein en je API sleutel. Dit krijg je door de Magento extensie van ons te downloaden. Zie hiervoor stap 3.

Stap 3. Installeer de Magento 2.x extensie via Ć©Ć©n van onderstaande linkjes

Stap 4. API sleutel

Na het installeren van de extensie wordt er een API sleutel gegenereerd. Open Reloadify en het installatieproces volgt vanzelf. Er wordt vanzelf gevraagd om de API sleutel in te voeren.

Goed om te weten: Om je API sleutel te laten werken dient het volgende op 'Yes' te staan:

Stap 5. E-mailen maar

That's it! Reloadify haalt automatisch jouw data op uit de webshop en je kunt direct aan de slag. Vergeet niet je uitschrijf-lijst te importeren als je van een ander e-mail platform overstapt.