Alle collectiesE-mailsNieuwsbrievenNieuwsbrief versturen
Kan ik mijn e-mail links aanpassen na verzending?

In dit artikel lees je hoe je de linkjes in een e-mail aanpast, na verzending van de e-mail.

Carola avatar
Geschreven door Carola
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het gebeurt iedereen wel eens: je stuurt een e-mail met daarin een verkeerde (of niet werkende) URL. In Reloadify is het mogelijk om de link aan te passen, ook na verzending van de mail. Zo hoef je nooit meer een nieuwsbrief te annuleren wegens een foutieve link.

In dit artikel:

1. Links checken na verzending

2. Links aanpassen na verzending

Links checken na verzending

Om de linkjes na verzending te checken, navigeer je naar de statistieken van de desbetreffende e-mail. Klik op het tabblad Links.

Onder Status code vind je de informatie die je nodig hebt. Een drietal veelvoorkomende status codes:

• Status code 200? Dan werkt de link naar behoren.

• Status code 403? Je hebt een afgesloten link (privé link) gedeeld. Ontvangers kunnen deze niet openen, pas deze aan. Hieronder lees je hoe je dat doet.

• Status code 404? De link werkt niet, pas deze aan. Hieronder lees je hoe je dat doet.

Links aanpassen na verzending

Het aanpassen van een link ná verzending doe je als volgt:

1. Navigeer naar de statistieken van de e-mail. Klik op het tabblad Links.

2. Klik op de link die je wilt aanpassen.

3. Klik vervolgens op Instellingen.

4. Pas de bestemming van de URL aan en klik op Opslaan. De link wordt in iedere verzonden e-mail live aangepast, ook bij reeds geopende e-mails

In het tabblad Veranderingen zie je alle updates van URL’s uit je e-mail. Hier staat exact wat er is veranderd en wanneer.