Pop-ups
Hoe stel je een trigger in voor profielen die een pop-up hebben ingevuld?
Hoe stel je een trigger in voor profielen die een pop-up hebben ingevuld?

In dit artikel lees je hoe je een trigger opstelt voor de profielen die een pop-up hebben ingevuld.

Carola avatar
Geschreven door Carola
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De profielen die een pop-up hebben ingevuld (om zich bijvoorbeeld te abonneren op de nieuwsbrief), kun je gemakkelijk filteren. Zo kun je deze profielen direct kunt targetten nadat ze het formulier hebben ingevuld.

Stel een trigger in op basis van de verkregen informatie

Maak een nieuwe trigger aan. Open het filtersysteem door op + nieuw filter toevoegen te klikken.

Ga naar het kopje Profielen en zoek naar de regel Formulier is ingevuld in één van de volgende pop-ups (of zoek in de zoekbalk op "pop-up"). Klik de regel aan. In de regel selecteer je vervolgens de desbetreffende pop-up en vul je de gewenste tijd in.

Maak nu de bijbehorende e-mail af en activeer de trigger.