Je installeert Reloadify voor Prestashop eenvoudig en snel in drie stappen.

Stap 1. Download de Reloadify plugin

De Reloadify extensie kun je hier downloaden.

Stap 2. Upload de plugin in Prestashop

Log in in de back-end van je Prestashop omgeving en navigeer naar de 'Module Manager' onder het kopje 'Modules'.

Klik vervolgens op de 'Upload a module' en lokaliseer de Reloadify plugin. Deze kan je vinden in hetzelfde mapje als deze handleiding. Prestashop zal de plugin nu uploaden. Na het uploaden van de plugin is het tijd voor stap 3; het activeren van de plugin.

Stap 3. Activeren van Reloadify

Na de succesvolle upload dien je de plugin alleen nog te activeren voor gebruik. Klik op 'Configure' (te vinden onder Modules > Reloadify > Configure).

Klik op 'Connect'. De plugin wordt nu daadwerkelijk geactiveerd in de webshop en zal een geheime API code laten zien. Voer de API code in je Reloadify account of mail deze naar je Reloadify contactpersoon, het synchroniseren zal nu van start gaan.

Belangrijk: ​Deel deze API code nooit met vreemden.